Bedankt! 
Op naar de volgende stap!

Bedankt voor je inschrijving bij Huisrijk! Je hebt nu een plek bemachtigd op de wachtlijst. Om jouw inschrijving compleet te maken vragen we een inventarisatie waar jij jouw woonbehoeftes kenbaar mag maken (bijv. locatie en woonsituatie).

Zo kunnen wij nog gerichter aan de slag met het realiseren van nieuwe bouwprojecten die aansluiten op jouw wensen.

Door jouw duurzame woonbehoefte, samen met die van de groep die zich al heeft ingeschreven, te verbinden kunnen wij het verschil maken.

Hoe gaat dit in zijn werk en wat kun je van ons verwachten?

  • Na jouw inschrijving ontvang je van ons een e-mail bericht (deze kan in je ongewenste e-mail terechtkomen, check deze dan ook even als je hem niet in je inbox ziet).
  • In dit e-mail bericht zit een link voor onze uitgebreidere inventarisatie waarin we o.a. vragen in welke plaatsen jij zou willen wonen.
  • Jij hebt nu jouw inschrijving gecompleteerd en hebt jouw plek in de rij voor een duurzame woning vastgelegd.
  • Wij gaan aan de slag met de duurzame woonbehoefte en verbinden deze aan duurzame woningconcepten waarvan wij er steeds meer zullen toevoegen in onze portfolio.
  • Wij gaan in gesprek met gemeenten, woningcorporaties, grond- en woonbedrijven en projectontwikkelaars om te komen tot projectvoorstellen.
  • Zodra een projectvoorstel vorm begint te krijgen betrekken wij de inschrijvers die zich voor de locatie interesseren en gaan met hen het plan vormgeven voor duurzame woningen en een duurzame woonomgeving.
  • Middels onze community, waar je binnen een week na je volledige inschrijving een uitnodiging voor ontvangt, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en kan je zelfs mee bouwen aan ons gezamenlijke succes: duurzame woningen met een zorgeloze energierekening voor een gezond leven en een gezond klimaat.

Snel navigeren

Startpagina

Ons verhaal

Nieuws

Portfolio

Contact

Meer info

Veelgestelde vragen

Privacy policy

Contact

013-8228697