Wij geloven dat het aanpakken van de klimaatcrisis en de wooncrisis en het werken aan een betere wereld iets is wat we samen beter kunnen dan ieder voor zich.

Om alle inschrijvers van Huisrijk te verbinden met de ontwikkelingen en met kansen om mee te bouwen aan versnelling of verbetering hebben wij de Huisrijk community ‘SAMEN’ opgericht.

Steeds meer inschrijvers hebben hun profiel aangemaakt en naast veel ‘Mee Kijkers’ zijn de eerste ‘Mee Bouwers’ gesignaleerd.

Wij vinden dat iedereen zelf de keuze moet maken of ze een actieve rol (Mee Bouwer) of passieve rol (Mee Kijker) nemen of even de kat uit de boom kijken.

Zodra wij een eerste groep van Mee Bouwers hebben (4-8) zullen wij actief bijeenkomsten organiseren om samen de plannen en ontwikkelingen door te nemen waarop wij kansen identificeren waar wij samen de schouders onder kunnen zetten.

Nadat je jezelf bij Huisrijk hebt ingeschreven (inschrijven.huisrijk.nl) krijg je enkele dagen later een uitnodiging om je aan te melden in de community.