Da Vinci Green - Passief

De Da Vinci Green woningen focussen zich met name op de materiaaltransitie om zo de milieu impact van de woning te minimaliseren en het wooncomfort te verhogen.

Onze gezamenlijke ambitie is om duurzame woningen te realiseren waarbij energie-efficiënt, comfortabel en toekomstbestendig wonen centraal staan. Met het Da Vinci Green concept van Hurks kan voorzien worden in de vraag naar betaalbare, duurzame woningen. De woningen hebben een permanent goed binnenklimaat zonder traditioneel verwarmings- of koelsysteem met een focus op minimale CO2 uitstoot en milieu impact door gebruik van biobased bouwmaterialen.

In samenwerking met Huisrijk heeft Hurks de handschoen opgepakt om het Da Vinci Green concept nog verder te optimaliseren en de woning passief te maken. De additionele kosten van de veranderingen in bouwschil en isolatiemateriaal vallen grotendeels weg tegen de bezuiniging op de warmtepomp.

Met Da Vinci Green stel je een woning samen uit onze bouwstenen bibliotheek, waarin je de keuze hebt uit biobasedgerecyclede en herbruikbare materialen. Samen kunnen we op basis van deze bouwstenen iedere duurzame ambitie vormgeven.

Klik hier voor meer informatie >

Meld je aan voor een Huisrijk woning

Meld je aan