Over ons

In plaats van te praten over de crises hebben wij besloten onze mouwen op te stropen en in actie te komen! Door samen met onze inschrijvers (heb jij je al aangemeld?) de duurzame woningbehoefte in beeld te brengen en te verbinden aan duurzame woonconcepten kunnen wij samen een doorbraak in de crises realiseren.

Gestart vanuit één gedeelde ambitie

Wij geloven dat iedereen een duurzame woning verdient die zelfvoorzienend is met een gezond en comfortabel binnenklimaat. Het is onze missie om dit mogelijk te maken.

Frank Grootenboer

Frank is actief in duurzame bouw-innovatie en is directeur van de Stichting Passief Bouwen. Hij kent alle innovatieve bouwprojecten in Nederland en daaraan verbonden architecten, leveranciers en fabrikanten van duurzame materialen. Hij heeft enkele jaren een woning-verduurzamingsprogramma gepresenteerd en deelt zijn kennis en passie op aanstekelijke wijze op een laagdrempelige en toegankelijke manier.

LinkedIn

Bas van Goethem

Bas is actief in verhuur en beheer van vastgoed in de regio Zuidoost Brabant. Hij heeft een breed netwerk van vastgoedeigenaren en beleggers maar kent ook zijn bewoners en hun behoeften goed. Daarnaast kent hij de ins en outs van vastgoed-projectontwikkeling en wordt dagelijks geconfronteerd met de woningnood door de vele aanvragers die hij teleur moet stellen.

LinkedIn

Diederik Mutsaerts

Diederik is actief in duurzame conceptontwikkeling, automatisering en digitalisering van (bouw)processen. Van daaruit heeft hij de verspilling gezien in complexe ketenprocessen en de benodigde (digitale) oplossingen ontwikkeld. Met Henhouse Studio richt hij en zijn team zich op duurzame conceptontwikkeling om het verschil te maken.

LinkedIn

Meld je aan voor een Huisrijk woning

Meld je aan